Neden Ek Saç Parçaları Takmalısın: Saç Parçalarını Denemen İçin 5 Neden

Neden Ek Saç Parçaları Takmalısın: Saç Parçalarını Denemen İçin 5 Neden

Saç parçası satın almayı düşünüyor ancak buna atılmaya değip değmeyeceğinden emin değil misin? Bu kararı verme yardımcı olmak için buradayız.

BE LEader Blogu

 Bu blog yazısında, ek saç parçalarını takmanın 6 ana nedenini sizlere anlatacağız. Ek saç parçalarının daha iyi hacim ve ideal uzunluk için mükemmel bir araç olduğunu herkes biliyordur – bu bir sürpriz değil. Aynı zamanda, bu ek parçaların kötü kesilmiş saçları kamufle etmek için harika bir yol olduğunu biliyor muydunuz? Ya da saçınıza zarar vermeden farklı renkleri deneyebileceğinizi? Düğün gününüz ya da özel bir akşam için hayalini kurduğunuz saça dakikalar içinde sahip olmaya ne dersiniz?

 
İşte ek saç parçalarının yatırım yapmaya değer olmasının en önemli 5 nedeni!

  1. Kolay Kullanım

Haydi dürüst olalım – Saçlarını şekillendirmek için daha erken kalkmak mı yoksa 30 dakika daha uyumak mı diye düşündüğün anlar oldu mu? Hepimizin oldu. Ek saç parçalarıyla ilgili muhteşem bir nokta mı? Kesinlikle takmak için ek zaman gerekmiyor ve nasıl şekillendireceğin ise tamamen sana bağlı. Ek saç parçalarıyla, hem istediğin görünüme kavuşabilir, hem de zamandan tasarruf edebilirsin.

Canın hiçbir şey yapmak istemiyor ama güzel mi görünmek istiyorsun? Her gün kolay kullanım için tasarlanmış, çabucak takılabilen modellerimizi dene. Hepsinin yanında, ek saç parçalarıyla ilgili en mükemmel şey aslında her iki dünyanın da en iyisini elde etmenidir – kim uzun ve kısa saç arasında bir seçeneğe sahip olmayı istemez?

 

2. Uzunluk

SAÇ UZATMA

Hiç kendine sordun mu: “Saçım belli bir noktadan daha uzun olamayacak mı?” Ne kadar sabırlı, nazik ve şefkatli olursan ol, belli bir uzunluğu geçemeyecak gibi görünen saçlara sahip olmanın, nasıl bir hayal kırıklığı yarattığını çok iyi anlıyoruz. Bu yaşadığın senin için bir sorunsa, ek saç parçaları sizin için mükemmel bir çözüm olabilir. Sana söz veriyoruz, hayalini kurduğun ve sahip olmak için uzun süre uğraştığın o saçlara dakikalar içinde kavuşabilirsin. Kulağa kolay ve basit geliyor, değil mi? Nasıl yapıldığına bir göz at – şaka yapmıyoruz!

  

PİŞMAN EDEN SAÇ KESİMİ

Sana kulağa çok tanıdık gelen bir kabus anlatalım: Kuaföre gidersin, uçlarından biraz alın dersin ve aynaya dönünce bir de ne görürsün? Erkek saçına yakın hiç istemediğin bir kısalıkta yepyeni bir sen!

Sakin ol, bu hepimizin başına geliyor. Belle ek saç parçalarıyla, bu tür tatsız hikayeleri mutlu sonlandırmak senin elinde. Belle ek saç parçalarını takmak, saçlarının doğal hızında uzamasını engellemez. Sen saçlarının uzamasını beklerken, aynı zamanda da uzun saçların tadını çıkarabilirsin! Belle Peruk ek saç parçalarının, kısa saçla nasıl karıştırılacağı konulu içeriğimize göz at. 

  1. RENK

Hiç farklı saç renklerini denemek istediğin ancak görünümünden endişe duyduğun için adım atmadığın oldu mu? Ya da saçlarına zarar vermekten mi korkuyorsun? Bunların hepsi mantıklı ve makul düşünceler. Tüm bu haklı düşüncelerin aksine, ek saç parçaları bu süreci kolay ve pratik bir hale getirir – farklı farklı renkleri deneyebilirsin, sonunda merak ettiğin ombre sende nasıl duracak, ya da aralara can attığın o açık ya da koyu renkleri ekleyebilirsin. Hem de yaptırdığın bir uygulamanın ardından artık bir süre onunla olacak olmanın o bağlayıcı duygusu olmadan, saçına zarar vermeden ve herhangi bir endişe yaşamadan. Peki ek saçlarının güzelliği? Eğer sonuçtan memnun kalmazsan, basitçe saçından çıkarabilirsin. Zor değil! 

  1. Hacim

SAÇ DÖKÜLMESİ

Eğer saç dökülmesinden ya da ince saçlardan muzdaripseniz, bunun sizin için güven kırıcı bir his olabileceğini anlıyoruz. Bu konuda yardım etmek için buradayız – ek saç parçaları eskiden sahip olduğunuz hacimli ve dolgun saçlara yeniden sahip olabilmeniz için mükemmel bir kaynaktır. 120 gram koleksiyonumuzu özellikle ince saçlı olanlara hitap etmek için tasarladık. Ayrıca “İnce Saç ile Ek Saç Parçaları Nasıl Kullanılır” adlı blog içeriğimize göz atabilirsin. Ek saç parçalarını deneyerek kendini bedeninde yeniden rahat hisset. 

İNCEDEN KALINA

Saçların için ekstra bir “ooovv” arıyorsan, çok uzağa bakmana gerek yok. O her zaman hayalini kurduğun ekstra hacimli ve dolgun saçlara, ek saç parçaları ile kolayca kavuşabilirsin – tek gereken ek saç parçalarının dikildiği bir saç bandı. Belle Peruk farklı saç tiplerine hitap etmek amaçlı üç farklı ağırlık sunar: 120 g, 160 g, 200 g. 120 gramlık setler, ince saçlı ve saçları çok gür olmayanlar için tasarlanmıştır. 160 gramlık setler orta kalınlıkta saçları olanlar, doğal görünümün yanında biraz uzunluk ve hacim eklemek isteyenler için tasarlanmıştır. 200 gramlık setler ise, saçı gür olanlar, uzunluk isteyenler ya da abartılı yani dramatik bir hacim etkisi isteyenler için tasarlanmıştır.

 

  1. Tarz

TARZINI DEĞİŞTİR

Bir gerçek: Ek saç parçaları, herhangi bir saç tarzını çok kısa sürede daha güzel ve daha ilgi çekici hale getirir. Sağladığı ekstra uzunluk, hacim ve renk etkisi ile, yapacağın basit bir örgünün, topuzun ya da at kuyruğunun çok daha hacimli ve karmaşık görünmesini sağlayabilirsin.  Hatta daha iyi bir görünüm elde etmek için tüm seti kullanmana bile gerek yoktur; sadece birkaç ek saç hattı hayal ettiğin uzunluk ve hacme sahip olman için yeterli olabilir. Seçenekler sınırsızdır! 

AKSESUAR

Ek saç parçalarını kullanmanın bir diğer keyifli yolu da, onları birer saç aksesuarı olarak kullanmaktır. Örneğin, 3 çıt çıtlı ek parçayı örerek, yaz festivalleri için mükemmel bir örgü bandı ya da hafif bir kabarıklık için üstte bir topuz oluşturabilirsin. 

ÖZEL ETKİNLİKLER 

Ek saç parçaları, bir düğün, mezuniyet – temelde her özel gün için görünümünü renklendirmenin en mükemmel yoludur. Düğün gününde hayalindeki o hacimli bukleleri elde edebilir ya da balo gecen için dilediğin uzunluğa sahip olabilirsin. Saçın konusunda uzun süredir özlemini çektiğin o görünüme, ek saç parçaları sayesinde dakikalar içinde kavuşabilirsin. Pşşt – düğün saçın konusunda ilhama mı ihtiyacın var? Senin için bu ısıyla şekillendirilmemiş saç stillerini ve çarpıcı örgü modellerini hazırladık. 

  1. Hasar Vermez

Evet – bu doğru! Ek saç parçalarıyla ilgili en harika nokta, ne olursa olsun asla senin saçına zarar vermemesidir. Diğer ek saç alternatiflerine kıyasla saça zarar verebilen bantlı modeller, bağlama ile saçın uzamasını önleyebilen bir yapı Belle’de yoktur.

Saçınıza stil kazandıracak ama en önemlisi saçlarınız için tamamen güvenli ve zararsız ek parçalar mı arıyorsunuz? Isıl işlem görmemiş saç stillerimizi inceleyin. 

RELATED ARTICLES

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenmiştir *

Lütfen dikkat edin, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.